Tegnestuens historie

 

 

 

Tegnestuens historie går tilbage til 2002, hvor Kristine Jensen vandt konkurrencen om omdannelsen af Prags Boulevard på Amager i København, hvorefter tegnestuen ARKITEKT KRISTINE JENSENS TEGNESTUE ApS blev dannet og de første medarbejdere ansat. På samme tid afsluttede Kristine Jensen et lektorat på Arkitektskolen i Aarhus efter en 10 årig periode som forsker, underviser og medstifter af afdelingen for Arkitektonisk planlægning, senere kaldet By og land.

 

Kristine Jensen er uddannet som landskabsarkitekt på AAA i 1983 og færdiggjorde en Ph.D fra samme institution i 1996. Hun har tidligere haft et tegnestuefællesskab med Bjarne Frost og Peter Møller og har haft ansættelser i Oslo i 1985 hos Bjarne Aasen og C.F.Møller 1985-91. Kristine Jensen har igennem årene udviklet et stort netværk gennem forelæsninger og samarbejder i både ind- og udland.

 

Tegnestuen holdt i de første år til på Viborgvej 6, men flyttede i 2006 til lokaler i Mejlgade 50BB på grund af pladsmangel. Væksten fortsatte og tegnestuen flyttede derfor i 2012 til et større værksted i Grønnegade 93D - hvor Entré Scenen tidligere huserede med et bredt program af teaterforestillinger.